HTC U Play‎

< < Menu

Redigera ditt tema

Efter att ha skapat och tillämpat ett tema kan du mixa och matcha delar från andra teman som t.ex. ljud, ikoner, bakgrunder.
Viktigt: För att mixa och matcha teman måste du först hämta temakomponenter från Teman-butiken.
  1. Tryck och håll ner på en tom yta på Startsidan.
  2. Tryck på Tema.
  3. Tryck på Visa meddelandepanel > Redigera aktuellt tema.
  4. Tryck på någon av temaelementen som du vill ändra. Om listan över temaelementen är tom, tryck på Rullgardinsmeny bredvid temaelementets namn och välj en av samlingarna att välja från.
  5. Gör ett av följande:
    • Tryck på ett objekt i listan över temaelementen för att tillämpa ändringen direkt.
    • Tryck på Hämta för att hämta innehållet och sedan på Verkställ för att tillämpa ändringen på ditt nuvarande tema.
  6. Tryck på tills du ser skärmen Redigera aktuellt tema. Fortsätt utföra ändringar tills du är nöjd med resultatet.
  7. Tryck på Spara kopia för att spara ditt nya tema, eller tryck på Spara om du redigerar ett kopierat tema.