HTC U Play‎

< < Menu

Hämta program från webben

Du kan hämta ner program direkt från webbplatser.
Viktigt: Program som hämtas från webbplatser kan komma från okända källor. För att hjälpa till att skydda HTC U Play och dina personliga data, rekommenderar vi starkt att du bara laddar ner från webbplatser du litar på.
  1. Öppna din webbläsare, gå sedan till webbsidan där du kan hämta önskade program.
  2. Vid uppmaning ändra säkerhetsinställningarna för att tillåta installation från "‍Okända källor"‍.
  3. Följ webbplatsens instruktioner för att hämta programmet.
  4. När programmet installerats, gå tillbaka till Inställningar > Säkerhet och avmarkera alternativet Okända källor.