HTC U Play‎

< < Menu

Kopiera filer mellan telefonens lagringsutrymme och minneskortet

Från och med Android 6.0 kan du gå till Inställningar för att visa och hantera filer på telefonens minne och minneskortet. Om du använder minneskortet som flyttbar lagringsmedia kan du kopiera filer mellan telefonens lagringsutrymme och minneskortet. Du kan även kopiera eller flytta filer till eller från en extern USB-lagringsenhet när den är ansluten till HTC U Play.
  1. Startsidan tryck på > Inställningar > Lagring.
  2. Tryck på Telefonens lagringsutrymme > Utforska eller tryck på minneskortets namn.

Eller tryck på extern USB-lagringsenhet om du har en sådan ansluten.

3. Öppna mappen som innehåller de filer du vill kopiera.
  4. För att markera eller avmarkera filer:
    • Tryck och håll en fil för att markera den. För att välja flera filer, tryck på varje fil.
    • Tryck på en fil för att avmarkera den.
    • För att välja alla filer, tryck och håll en fil först, och sedan tryck på > Markera alla.
  5. Tryck på > Kopiera till.
  6. I den utskjtningsbara menyn Spara i, välj vilken typ av lagring du vill klistra in till och öppna målmappen.
  7. Tryck på Kopiera.