HTC U Play‎

< < Menu

Välja en layout för startsidan

Du kan välja mellan två layouter för startsidan.

Klassisk layout gör att du kan lägga till traditionella programikoner och widgetar på startsidan. Den här layouten är utformad för att följa och passa in det du lägger till på startsidan enligt ett osynligt rutnät.

Bilden visar olika teman.

Fristilslayouten för startsidan befriar dig från rutnätets begränsningar och gör att du kan placera ikoner och widgetar där du vill ha dem på startsidan. Du kan även använda anpassade etiketter som programikoner!

Bilden visar Fristilslayout.

1. Tryck och håll ner på en tom yta på Startsidan.
  2. Tryck på Tema.
  3. Tryck på Visa meddelandepanel > Teman för klassisk layout eller Teman för fristilslayout.