HTC U Play‎

< < Menu

Android 6.0 Marshmallow

Android 6.0 Marshmallow förbättrar batteritiden, låter dig använda minneskortet antingen som flyttbar eller intern lagring och mer.

Förbättringar på spara batteri

Doze-läge och App-viloläge hjälper att spara batteritiden genom att begränsa nätverksåtkomst när telefonen inte laddas, och när telefonen eller appar inte används under en längre tid.

Det finns även batterioptimering för program som bidrar till att förlänga batteriets standby-tid när du inte använder telefonen. För mer information, se Batterioptimering för program.

Skärmsökning

Skärmsökning är en funktion i Google-programmet. När du trycker på och håller nere STARTSIDA-knappen på telefonen, använder Skärmsökning det som finns på den aktuella skärmen för att visa relaterad information, program och åtgärder.

Hantera telefonens minne

Använd Minne i Inställningar för att övervaka den genomsnittliga minnesanvändningen och prestandan för HTC U Play. Du kan också använda denna inställning för att kontrollera vilka program som använder mest minne.

Stor förändring för hur du använder minneskortet

Om du har ett befintligt minneskort med media och andra filer, använd det som en flyttbar lagringsenhet så att du kan sätta in kortet och komma åt dina filer på alla Android-telefoner.

Om du har ett helt nytt minneskort, kan du använda kortet för att utöka internminnet. Se Ska jag använda minneskortet som flyttbar lagringsenhet eller internminne? och Konfigurera minneskortet som internminne.

Återställning av nätverksinställningar

Återställ snabbt alla nätverksinställningar när HTC U Play har problem att ansluta till mobildata eller Wi‍-Fi-nätverk eller Bluetooth-enhet. Se Återställa nätverksinställningar.

Google inställningar

Hantera inställningar på ett enkelt sätt för Google-appar och funktioner på HTC U Play. Tryck på Google i Inställningar och ändra dina inställningar.

Smartare app-länkning

Android 6.0 Marshmallow öppnar automatiskt rätt app för länkar som du trycker på i en text, ett e-postmeddelande eller en hemsida. Med smartare app-länkning, behöver man inte längre gissa vilken app som kan hantera de länkar du trycker på.

I Inställningar kan du ändra standardprogram att länka till. För mer information, se Ställa in standard-appar och Ställa in app-länkar.

Programbehörigheter

För att skydda din telefon och integritet, har Android 6.0 Marshmallow förbättrat sättet för program att få tillgång till vissa uppgifter eller funktioner, till exempel kontakter eller mikrofonen. För mer information, se Kontrollera programbehörigheter.

Nattläge

HTC U Play har Nattlägesinställning som skiftar de färger som visas från blått till varmare färger och bidrar till att minska belastningen på ögonen. För mer information, se Nattläge.