HTC U Play‎

Bruksanvisningar

< < Menu

Använda Android Backup-tjänsten

Från och med Android 6.0 använd Android Backup-tjänsten för att säkerhetskopiera din HTC-telefon till Google Drive.

Denna tjänst kan säkerhetskopiera och återställa följande:

Säkerhetskopiera Vilket innehåll eller inställningar säkerhetskopieras
Appdata
  • I HTC-appar, innehåller appdata kontakter som lagras på HTC U Play, samtalshistorik, Klocka och Väder lista över städer och e-postkonton.
  • Data från appar från tredje part kan också sparas i säkerhetskopian, beroende på inställningar från app-utvecklaren.
Inställningar Dessa inkluderar ringsignaler, rutnätsstorlek och sorteringsordning på Program-skärmen, Wi‍-Fi nätverk och lösenord samt vissa enhetsinställningar.

När automatisk säkerhetskopiering har aktiverats, kommer Android Backup-tjänsten att regelbundet säkerhetskopiera din telefon till en privat mapp i Google Drive. Automatisk säkerhetskopiering sker varje dygn när telefonen är i viloläge, laddas och är ansluten till ett Wi‍-Fi-närverk.

Säkerhetskopierad data kommer inte att räknas in i din Google Drive lagringskvot. Stora filer eller filer som app-utvecklare har valt att utesluta från tjänsten kommer inte att säkerhetskopieras.

Obs!: Återställning av bakgrundsbilden från din gamla telefon kan bero på skärmupplösningskompatibilitet mellan din gamla telefon och HTC U Play.

Säkerhetskopiera HTC U Play

Säkerhetskopiera automatiskt HTC U Play till Google Drive så du kan återställa innehåll såsom appdata och inställningar när det behövs.
  1. Startsidan tryck på > Inställningar > Säkerhetskopiering och återställning.
  2. Tryck på Säkerhetskopiera min data.
  3. Tryck på På/Av-knappen för att slå på den och sedan på .
  4. Kontrollera Automatisk återställning är påslagen.

    Detta möjliggör att ett programs data och inställningar sparas genom Android Backup-tjänsten för att återställas när du installerar programmet på HTC U Play.

Tips: För att välja ett annat backupkonto än ditt primära Google-konto, tryck på Backupkonto och välj sedan ett annat Google-konto. Du kan även trycka på Lägg till konto för att lägga till ett nytt Google-konto för din säkerhetskopia.
Var den här informationen hjälpsam?

Hittar du inte vad du söker efter?