HTC U Play‎

Bruksanvisningar

< < Menu

Lägg till dina sociala nätverk, e-postkonton med mera

Du kan synkronisera kontakter, kalendrar och annan information från dina sociala nätverk, e-postkonton och onlinetjänster på HTC U Play. Beroende på kontotyp, ger inloggning på dina onlinekonton dig möjlighet att synkronisera uppdateringar mellan HTC U Play och nätet.
  1. Startsidan tryck på > Inställningar > Konton och synkronisering.
  2. Tryck på .
  3. Tryck på den typ av som du vill lägga till.
  4. Följ anvisningarna på skärmen för att ange din kontoinformation.
Tips: Du kan lägga till flera Google konton.

Synkronisera dina konton

  1. Startsidan tryck på > Inställningar > Konton och synkronisering.
  2. Tryck på Automatisk synkronisering På/av-knappen för att starta eller stänga av automatisk synkronisering av alla dina konton.
  3. För att synkronisera manuellt individuella konton, tryck på en kontotyp och sedan på > Synkronisera nu på sidan Kontoinställningar.
Tips: På skärmen Kontoinställningar kan du också ändra synkroniseringsinställningarna för ett konto.

Ta bort ett konto

Ta bort konton från HTC U Play om du inte längre använder dem. När du tar bort ett konto tar det inte bort konton och information från själva onlinetjänsten.
  1. Startsidan tryck på > Inställningar > Konton och synkronisering.
  2. Tryck på kontotyp.

    Om du har loggat in på flera konton under en kontotyp, tryck på kontot som du vill ta bort.

    Obs!: I vissa typer av konto kan du även behöva trycka på kontonamnet som ska tas bort även om det bara finns ett konto.
  3. Tryck på > Ta bort konto.
Viktigt: Vissa personuppgifter kan behållas av tredjepartsprogrammet när du tagit bort kontot från HTC U Play.
Relaterade guider
Var den här informationen hjälpsam?

Hittar du inte vad du söker efter?