HTC U Ultra‎

Guide Downloads

< < Menu

Prikazivanje kartica detalja

Nakon što ste podesili HTC Sense Companion, biće mu potrebno neko vreme da uči na osnovu vašeg dnevnog korišćenja telefona i aktivnosti da bi mogao da pruži predloge i informacije. Kada počne da ih prikazuje kao kartice detalja, evo načina kako možete da prikažete te kartice.
  • Dodirnite obaveštenje iz HTC Sense Companion kada ga vidite na sekundarnom prikazu. Pojavljuje se samo na par sekundi.

    HTC Sense Companion takođe može da prikaže obaveštenja preko balona uz ivicu koji iskače sa desne strane vašeg ekrana.

    Savet: Ako želite da vas obaveštava balon uz ivicu, otvorite HTC Sense Companion aplikaciju, dodirnite > Obavesti me putem, a zatim odaberite opciju Mehur na ivici.
  • Otvorite panel sa obaveštenjima, a zatim dodirnite HTC Sense Companion obaveštenje. Možda će biti potrebno da pomerite panel nadole kako biste ga videli, ako imate nekoliko obaveštenja aplikacije.
  • Otvorite HTC Sense Companion aplikaciju da biste videli karticu detalja.

Pobrinite se da odgovorite na detalje kartice tako da HTC Sense Companion konstantno može da uči od vas i obezbedi predloge i informacije.

Napomena:
  • HTC Sense Companion proverava podatke kalendara, kao što su večernji događaji i događaji za vikend, da bi prikazao podsetnike. Biće potrebno da prvo unesete događaje sa odgovarajućim datumima i lokacijama u vaš kalendar.
  • Da bi HTC Sense Companion učio i pružio korisne informacije na osnovu vaše lokacije i aktivnosti, dodirnite > Dozvole i ovoj aplikaciji odobrite pristup vašim podacima, ako već niste. Takođe se pobrinite da su usluge određivanja lokacije omogućene. Pogledajte Uključivanje i isključivanje usluga lokacije.
Was this information helpful?

Can’t find what you’re looking for?