HTC U Ultra‎

Guide Downloads

< < Menu

Šta je posebno kod aplikacije Kamera

Uživajte dok pravite odlične snimke kamerom na HTC U Ultra. Aplikacija Kamera ima jednostavan i lepo organizovan interfejs tako da možete brže da prebacujete režime i menjate svoja podešavanja.

Elegantan i jednostavan interfejs kamere

Interfejs kamere grupiše zajedno povezane režime snimanja—kao što su režimi za snimanje fotografija—tako da možete brže da pronađete režim koji želite, a režime i njihova podešavanja prikazuje uporedo radi lakšeg pristupa.

Više ne morate da otvarate klizni meni, već možete lako da se vratite na režim fotografija ili video-zapisa iz drugih režima dodirivanjem ili ispod dugmeta okidača. Takođe možete da samo dodirnete za brzo prebacivanje između prednje i glavne kamere.

Pogledajte Snimanje fotografija i video zapisa.

Laserski autofokus

Pomoću laserskog autofokusa, HTC U Ultra vam omogućava da pravite brze snimke sa upečatljivim detaljima.

Dva načina za podešavanje ekspozicije

Dodirnite ekran, a zatim prevucite prstom nagore ili nadole da biste ručno podesili ekspoziciju. Ili uključite opciju Dodirnite automatsku ekspoziciju u podešavanjima kamere tako što ćete jednostavno dodirnuti ekran za automatsko podešavanje ekspozicije.

Pogledajte Brzo podešavanje ekspozicije vaših fotografija.

Objektiv Antipotres

Optička stabilizacija slike (OSS) smanjuje zamućenje od pokreta ruku dok slikate. Dobićete oštrije, svetlije fotografije sa više jasnoće, čak i pri slabom svetlu.

Selfiji

Snimanje video-zapisa sa 3D Audio ili sa zvukom visoke rezolucije

HTC U Ultra ima četri veoma osetljiva neusmerena mikrofona koji snimaju pozicioni zvuk za vaše video snimke. To znači da možete da snimate zvuk u krugu od 360 stepeni i da postignete zvuk koji preplavljuje kao da ste na licu mesta. Ili, možete da snimite video-zapis sa 24-bitnim zvukom visoke rezolucije. Pogledajte Snimanje video-zapisa u 3D Audio ili zvuka visoke rezolucije.

Profesionalne mogućnosti

Profesionalni režim vam pruža mogućnost da svoje fotografije kontroliše na profesionalnom nivou. Snimite RAW fotografije i preuzmite punu kontrolu nad podešavanjima svoje kamere. Pogledajte Snimanje RAW fotografije i Ručno podešavanje postavki kamere .

Kamera snima RAW fotografije u DNG formatu. RAW datoteka pruža više informacija o slici za obradu posta u aplikaciji Google Fotografije ili grafičkom programu na Vašem računaru.

Hyperlapse

Hyperlapse Vam omogućava da ubrzate akciju i do 12 puta i da odaberete delove video-zapisa kako biste mu promenili brzinu. Pogledajte Snimanje Hyperlapse video-zapisa.

Was this information helpful?

Can’t find what you’re looking for?