Kontaktliste

Kontakter-appen viser alle kontakter du har lagret på HTC U Ultra og fra onlinekontoer du er pålogget. Bruk Kontakter-appen til å kommunisere enkelt med menneskene som betyr noe for deg.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Kontakter.
  2. På kontaktlisten kan du:
    • Vise profilen og redigere kontaktinformasjonen.
    • Opprette, redigere, finne eller sende kontakter.
    • Klikk på et kontaktbilde for å finne raske måter å ta kontakt på.
    • Se når en kontakt har sendt deg nye meldinger.
Tips: Hvis du vil sortere kontaktene dine etter fornavn eller etternavn, klikker du på > Innstillinger > Sorter kontakter etter.

Sette opp profilen din

Lagre din personlige kontaktinformasjon for å sende den enkelt til andre personer.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Kontakter.
  2. Klikk på Min profil.
  3. Klikk på Rediger mitt kontaktkort.
  4. Skriv inn eller rediger navnet ditt og kontaktdetaljene dine.
  5. Klikk på eller det aktuelle bildet for å endre kontaktbildet ditt.
  6. Trykk på .

Filtrere kontaktlisten

Når kontaktlisten blir lang, kan du velge hvilke kontoer du vil vise for kontakten.
  1. I kategorien Kontakter klikker du på Telefonbok.
  2. Velg kontoene som inneholder kontaktene du vil vise.
  3. Trykk på .

Finne folk

Søk etter kontakter som er lagret på HTC U Ultra, firmakatalogen hvis du har en Exchange ActiveSync-konto, eller sosiale nettverk du er logget inn på.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Kontakter.
  2. Dette kan du gjøre i kategorien Kontakter:
    • Finn folk i kontaktlisten. Klikk på , og skriv deretter inn de første bokstavene i boksen Søk i kontakter.
    • Finn folk i firmakatalogen. Klikk på , skriv inn de første bokstavene i boksen Søk i kontakter, og velg deretter Søk etter kontakter i firmakatalogen.
Tips: I tillegg til å søke etter en kontakt ved navn, kan du søke med kontaktens e-postadresse eller firmanavn. I kategorien Kontakter trykker du på > Innstillinger > Søk i kontakter etter, og velger deretter et søkekriterium.