Motion Launch

Motion Launch er en kombinasjon av en bevegelsesgest etterfulgt av en fingergest. Ved hjelp av en kombinasjon av enkle bevegelser kan du våkne opp til startskjermbildet, HTC BlinkFeed, og mer.

Slå Motion Launch-bevegelser av eller på

1. startskjermbildet klikkker du på > Innstillinger > Skjerm og bevegelser eller Skjerm, bevegelser og knapper.
  2. Klikk på Bevegelser i Motion Launch.
  3. Velg Motion Launch-bevegelsene du vil ha.

Våkne til den låste skjermen

Gå fra dvalemodus til den låste skjermen uten å trykke på AV/PÅ-knappen.
Viktig: Hvis du har satt opp en skjermlås med krav om påloggingsdetaljer, blir du bedt om å oppgi dem før HTC U Ultra låses opp.
  1. Løft opp telefonen i stående retning.
  2. Dobbeltklikk på skjermen umiddelbart.

Vekke og låse opp

Gå fra dvalemodus og lås opp HTC U Ultra til det siste skjermbildet du brukte, uten å trykke på AV/PÅ-knappen.
Viktig: Hvis du har satt opp en skjermlås med krav om påloggingsdetaljer, blir du bedt om å oppgi dem før HTC U Ultra låses opp.
  1. Løft opp telefonen i stående retning.
  2. Sveip opp umiddelbart fra nedre halvdel av skjermen.

Våkne på startwidgetpanelet

Gå fra dvalemodus til startwidgetpanelet uten å trykke på AV/PÅ-knappen.
Viktig: Hvis du har satt opp en skjermlås med krav om påloggingsdetaljer, blir du bedt om å oppgi dem før HTC U Ultra låses opp.
  1. Løft opp telefonen i stående retning.
  2. Sveip umiddelbart til venstre fra høyre side av skjermen.

Våkne til HTC BlinkFeed

Gå fra dvalemodus til HTC BlinkFeed uten å trykke AV/PÅ-knappen.
Viktig: Hvis du har satt opp en skjermlås med krav om påloggingsdetaljer, blir du bedt om å oppgi dem før HTC U Ultra låses opp.
  1. Løft opp telefonen i stående retning.
  2. Sveip umiddelbart til høyre fra venstre side av skjermen.

Starte kameraet

Gå fra dvalemodus til Kamera-appen uten å trykke på AV/PÅ-knappen.
  1. Løft opp telefonen i stående retning.
  2. Sveip ned umiddelbart to ganger på skjermen.
Viktig: Hvis du har satt en skjermlås med påloggingsdetaljer, blir du bedt om å angi påloggingsdetaljer når du forlater Kamera-appen.