Måter å overføre innhold på fra den forrige telefonen

Avhengig av operativsystem i den gamle telefonen velger du den riktige metoden for å overføre innhold til HTC U Ultra.

Fra en Android-telefon

På den HTC- eller en annen Android-telefon laster du ned HTCs overføringsverktøy og bruker det til å overføre innholdet til den nye HTC U Ultra. Se Overføre innhold fra en Android-telefon.

Fra en iPhone

Sikkerhetskopier iPhone-innholdet til iCloud-lagringsområdet, og overfør innhold til HTC U Ultra. Se Overføre iPhone-innhold via iCloud.