Vise detaljkortene

Etter at du har satt opp HTC Sense Companion, trenger det tid til å lære fra din daglige telefonbruk og aktiviteter før det kan tilby forslag og informasjon. Når de begynner å bli vist som detaljkort, finnes det flere måter å vise kortene på.
  • Klikk på varselet fra HTC Sense Companion når du ser det på den sekundære skjermen. Den vises bare noen få sekunder.

HTC Sense Companion kan også vise varsler gjennom en kantbolet som spretter opp på høyre side av skjermen.

Tips: Hvis du vil bli varslet av kantboblen, åpner du HTC Sense Companion-appen, klikker på > Varsle meg via og merker av for Kantboble.
  • Skyv varslingspanelet åpent og klikk på HTC Sense Companion-varslingen. Du må kanskje rulle ned panelet for å vise varslingen hvis du har flere appvarslinger.
  • Åpne HTC Sense Companion-appen for å vise alle detaljkort.

Sørg for å reagere på alle detaljkort slik at HTC Sense Companion kan lære kontinuerlig fra deg og komme med forslag og informasjon.

Merk:
  • HTC Sense Companion sjekker kalenderdataene dine, for eksempel kvelds- og helgehendelser, for å vise påminnelser. Du må først angi hendelser og aktuelle datoer og steder i kalenderen.
  • For at HTC Sense Companion skal lære og tilby deg nyttig informasjon basert på plassering og aktiviteter, klikker du på > Tillatelser og gir appen tilgang til dataene, hvis du ikke har gjort det allerede. Sørg også for at plasseringstjenester er aktivert. Se Slå plasseringstjenester av eller på.