Bruke den sekundære skjermen

Bruk den sekundære skjermen til å sjekke været, åpne mye brukte apper, kontakte en venn, spille av musikk og annet.
  1. Når hovedskjermen er av, løft telefonen i stående posisjon eller dobbeltklikk på den sekundære skjermen for å slå den på.
  2. Sveip til venstre eller høyre for å navigere på den sekundære skjermen. Hvis du vil tilpasse typene innhold som vises på denne skjermen, se Innstillinger for den sekundære skjermen.
  3. Du kan:
    • Klikk på et ikon for å åpne en app, kommunisere med en kontakt eller slå en telefoninnstilling av eller på.
    • Åpne den standard musikkappen og bruk avspillingsknappene til å styre musikkavspillingen.
    • Svar umiddelbart på en melding du akkurat har mottatt, når hovedskjermen er på, ved å klikke på > Svar.
    • Når hovedskjermen er på, trykker du på og holder Lag din egen påminnelse for å skrive et notat til et selv.
      Merk: Når hovedskjermen er av, kan du bare vise notatet du skrev.