Bruke etiketter som appikoner

Skift ut de vanlige appikonene med etiketter for å kombinere med startskjermbildets bakgrunnsdesign. Du kan koble individuelle etiketter til forskjellige apper.
  1. Bytt til Freestyle-layout.

Hvis du vil finne ut hvordan, se Velge en startsidelayout.

2. Trykk og hold på et tomt område på startskjermbildet.
  3. Klikk på Legg til etiketter.
  4. Rull gjennom etikettene, og dra en etikett til et widgetpanel der du vil legge den til.
  5. Klikk på den nylig tilføyde etiketten, og klikk på en app for å koble den til etiketten.
    Tips: Hvis du må koble etiketten til en annen app, trykker du på og holder den på widgetpanelet og drar den til Koble til igjen.
  6. Hvis du vil vise eller skjule navnet på appen den er koblet til, trykker du på og holder etiketten på widgetpanelet og drar den til Vis etikett eller Skjul etikett.
Tips: Du kan velge å vise eller skjule navn for alle etiketter på startskjermbildet. Trykk på og hold en tom plass på et widgetpanel, og klikk på Vis/skjul etikett.