Avinstallere en applikasjon

Hvis du ikke lenger trenger en app som du har lastet ned og installert, kan du avinstallere den.
Viktig: De fleste av de forhåndslastede appene kan ikke avinstalleres.
Apper skjermbildet trykker du på og holder appen du vil fjerne, og drar den til Avinstaller.
Merk: Hvis du kjøpte en app i Play Butikk, kan du avinstallere den for å motta refusjon innen en begrenset periode. Hvis du vil vite mer om refusjonspolicyen for betalte apper, se hjelp for Google Play.