Trimme en video

1. På startskjermbildet klikker du på , og finner frem til og klikker på Bilder.
  2. Klikk på en videominiatyr for å vise den på full skjerm.
    Merk: Videoer spilt inn med høyoppløsningslyd kan ikke trimmes. Se Spille inn videoer i 3D Audio eller høyoppløsningslyd.
  3. Klikk på Rediger bilde-knappen, og dra trimglidebryterne dit du vil at videoen skal begynne og slutte.
  4. Klikk på Spill av video-knappen for å forhåndsvise den trimmede videoen.
  5. Klikk på Lagre.
Den trimmede videoen lagres som en kopi. Den originale videoen forblir uredigert.