Berøringslyder og vibrasjon

Enkelte personer liker lyd- eller vibrasjonstilbakemeldinger når de berører skjermen, og noen gjør det ikke. Du kan slå av forskjellige typer berøringslyder og vibrasjoner på HTC U Ultra.
  • Berøringstoner når du klikker på telefonens talltastatur
  • Berøringslyder når du klikker på skjermelementer
  • Lyder for skjermlåsing
  • Trekk-for-å-oppdatere-lyder
  • Vibrasjon ved trykking på maskinvareknapper
  • Berøringslyd og vibrasjon ved klikking på tastaturet

Slå berøringslyder og vibrasjon av og på

1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Lyd og varsling.
  2. Under System merker du av for alternativene du vil slå av eller på.

Slå av tastaturlyder og -vibrasjon

1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Språk og tastatur > Virtuelt tastatur > TouchPal - HTC Sense-versjon > Generelle innstillinger.
  3. På skjermbildet Generelle innstillinger gjør du ett av følgende:
    • Klikk på Tastetrykklyd, fjern merket for Systemvolum, og drar glidebryteren helt til venstre for å slå av tastaturlyder.
    • Klikk på Tastetrykkvibrasjon, fjern merket for Systemstandard, og dra glidebryteren helt til venstre for å slå av tastaturvibrasjon.
  4. Klikk på OK.