Berøringer

Bruk berøringer for å komme rundt Startsiden, åpne applikasjoner, bla gjennom lister, med mer.

Klikk

Image illustrating how to tap.

Klikk på skjermen med fingeren når du vil velge skjermelementer som applikasjon- og innstillingsikoner, eller klikk på skjermknapper.

Trykk og hold

Image illustrating how to press and hold.

Hvis du vil åpne de tilgjengelige alternativene for et element (f.eks. en kontakt eller kobling på en webside), trykker du på og holder inne elementet.

Sveipe eller skyve

Image illustrating how to swipe.

Sveip fingeren din raskt vannrett over skjermen for å gå til andre startsidepaneler. Sveip loddrett for å bla gjennom en liste, et dokument og annet.

Dra

Image illustrating how to drag a home screen object.

Trykk og hold fingeren nede med et visst trykk før du begynner å dra. Når du drar, må du ikke løfte fingeren før du har nådd målposisjonen.

Stryke

Image illustrating how to flick.

Å stryke ligner sveiping, bortsett fra at du må sveipe fingeren med lette, raskere strøk, som når du blar til høyre og venstre på startsiden, eller blar i kontaktlisten eller meldingslisten.

Trykk og bla

Image illustrating how to press and flick.

På startskjermbildet kan du lett flytte en widget eller et ikon fra én skjerm til en annen.

Trykk og hold widgeten eller ikonet med en finger, og bla skjermen til den nye plasseringen med en annen finger.

Gli med to fingre

Image illustrating how to zoom in.

I enkelte apper lar du to fingre gli sammen for å zoome inn mens du viser et bilde eller tekst.

Image illustrating how to zoom out.

La to fingre gli mot hverandre for å zoome ut på bildet eller teksten.

To fingers sveiping

Image illustrating how to do a two-finger swipe.
Sveip nedover fra statuslinjen ved å bruke to fingre for å få tilgang til Hurtiginnstillinger.

Tre fingers sveiping

Image illustrating how to do a three-finger swipe.
  • Sveip oppover på skjermen med tre fingre HTC Connect for å strømme musikk eller videoer fra HTC U Ultra til høyttalerne dine eller TV. Du kan også dele direkteavspilte medier fra apper som YouTube.
  • Sveip nedover for å koble fra høyttalerne eller TV.
Merk: Mediebevegelse slås på i Innstillinger som standard. Dette gjør at den trefingers bevegelsen kan brukes til deling av medier.