Ta en superbred panoramisk selfie

Hvis du har flere venner eller omgivelser du vil fange, setter du Selfiepanorama-modus til Bredest for å sy sammen fem bilder i stedet for tre.
Viktig: Enkelte kamerainnstillinger er ikke tilgjengelige når du er i Selfiepanorama-modus, for eksempel zooming.
  1. startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Kamera-appen.
  2. Bytt til Selfiepanorama-modus. Se Velge en fangstmodus hvis du vil ha detaljer.
  3. Klikk på for å åpne den utskyvbare menyen.
  4. Klikk på for å bytte til .
  5. Hold telefonen på ansiktsnivå og i stående retning.
  6. Når du er klar til å ta det midtre bildet, klikker du på .
  7. Mens du holder telefonen stødig, roterer du den langsomt til venstre eller høyre rundt dens akse inntil du ser den hvite fangstboksen bevege seg til sidepanelet på panoramaoverlegget.

Fangstboksen blir grønn, og du hører en lukkerlyd mens bildet tas. Når det andre bildet tas, vil du se at panormaoverlegget blir bredere.

8. Fortsett å rotere telefonen sakte til venstre og høyre for å fylle hele panoramaoverlegget med bildene dine.

For optimal resultat følger du fangstsekvensen som er angitt i illustrasjonen nedenfor.

Kameraet syr sammen bildene til et enkelt fotografi.