Ta et RAW-bilde

Vil du beholde flere detaljer i bildene, eller løse belysningsproblemer i etterbehandling?Med Pro-modus kan du ta bilder som vil lagres i som RAW-bildefiler i DNG-format, sammen med en komprimert JPG-versjon.
Merk: RAW-bildefiler legger beslag på mye lagringsplass. Det anbefales å bruke et lagringskort som standard lagringsplass for bilder og videoer.
  1. startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Kamera-appen.
  2. Bytt til Pro-modus. Se Velge en fangstmodus hvis du vil ha detaljer.
  3. Klikk på for å åpne den utskyvbare menyen.
  4. Kontroller at er valgt. I motsatt fall klikker du på for å endre det.

Eller klikk på for å bytte til hvis du bare vil lagre komprimert JPG-versjon.

5. Klikk på .
Relaterte fremgangsmåter