Strømming av musikk til Blackfire-standard høyttalere

Bilde av Blackfire-logoen.

Spill av musikk på telefonen fra flere Blackfire-standard høyttalere samtidig.

Før start må du sørge for at høyttalerne er koblet til Wi-Fi-nettverket. Se dokumentasjonen som følger med høyttalerne, for å sette opp og koble dem til Wi-Fi-nettverket.
  1. Etter tilkobling av høyttalerne til Wi-Fi-nettverket åpner du en musikkapp på telefonen.
  2. Sveip opp med tre fingre på skjermen.

Telefonen slår deretter på Wi-Fi automatisk og skanner etter medieenheter i Wi-Fi-nettverket. Du vil deretter se de tilgjengelige høyttalerne oppført.

3. Klikk på høyttalerne du vil koble til.
  4. I musikkappen begynner du å spille av musikk. Deretter vil du høre musikk fra høyttalerne du har valgt.
  5. Hvis du vil bytte mellom høyttalere eller gruppere dem, sveiper du oppover skjermen igjen med tre fingre.
    • Hvis du vil strømme musikk til en annen høyttaler, klikker du bare på den.
    • Hvis du vil gruppere høyttalere slik at musikken spilles av gjennom dem samtidig, klikker du på Gruppe-knappen ved siden av et høyttalernavn, velg de andre høyttalerne du vil gruppere den med, og klikk på OK.

Endre navn på høyttalerne

Du kan endre navn på Blackfire-standard høyttalere i Innstillinger.
  1. Kontroller at høyttalerne er koblet til Wi-Fi-nettverket.
  2. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > HTC Connect.

Telefonen slår deretter på Wi-Fi automatisk og skanner etter medieenheter i Wi-Fi-nettverket. Du vil deretter se de tilgjengelige Blackfire-høyttalerne oppført.

3. Klikk på ved siden av et høyttalernavn.
  4. Skriv inn et nytt scenenavn, og klikk på Ferdig.