Strømming av musikk til høyttalere som drives av den smarte medieplattformen Qualcomm AllPlay

Før start må du sørge for at høyttalerne er koblet til Wi-Fi-nettverket. Se dokumentasjonen som følger med høyttalerne, for å sette opp og koble dem til Wi-Fi-nettverket.
  1. Etter tilkobling av høyttalerne til Wi-Fi-nettverket åpner du en musikkapp på telefonen.
  2. Sveip opp med tre fingre på skjermen.

Telefonen slår deretter på Wi-Fi automatisk og skanner etter medieenheter i Wi-Fi-nettverket. Du vil deretter se de tilgjengelige høyttalerne oppført.

3. Klikk på høyttalerne du vil koble til.
  4. Begynn å spille av musikk i musikkappen. Deretter vil du høre musikk fra høyttalerne du har valgt.
  5. Hvis du vil bytte mellom høyttalere eller gruppere dem, sveiper du oppover skjermen igjen med tre fingre.
    • Bare klikk på en annen høyttaler for å strømme musikk til den.
    • Hvis du vil gruppere høyttalere slik at musikken spilles av gjennom dem samtidig, klikker du på Gruppe-knappen ved siden av et høyttalernavn, velg de andre høyttalerne du vil gruppere den med, og klikk på OK.