Strømming av musikk til AirPlay-høyttalere eller Apple TV

Før start må du sørge for at enheten er koblet til Wi-Fi-nettverket. Se dokumentasjonen som fulgte med AirPlay-høyttalerne eller Apple TV hvis du vil ha detaljer.
  1. Etter tilkobling av AirPlay-høyttalerne eller Apple TV til Wi-Fi-nettverket åpner du en musikkapp på telefonen.
  2. Sveip opp med tre fingre på skjermen.

Telefonen slår på Wi-Fi automatisk og skanner etter medieenheter i Wi-Fi-nettverket. Du vil deretter se de tilgjengelige enhetene oppført.

3. Klikk på enheten du vil koble til.
  4. Begynn å spille av musikk i musikkappen. Deretter vil du høre musikk fra høyttalerne du har valgt.