Dvalemodus

Dvalemodus sparer batteristrøm ved å sette HTC U Ultra i en lavstrømstilstand mens displayet er avslått. Den forhindrer også tilfeldige tastetrykk når du har HTC U Ultra i lommen.

Bytte til dvalemodus

Hvis du vil slå av skjermen og bytte til dvalemodus, må du trykke kort på AV/PÅ-knappen. Du kan også dobbeltklikke på den låste skjermen.

HTC U Ultra går automatisk i dvalemodus når den ikke har vært i bruk på en stund. Du kan endre tiden før HTC U Ultra går i dvale ved å angi skjermens tidsavbrudd. Hvis du vil ha detaljer, se Angi når skjermen skal slås av.

Våkne opp fra dvalemodus

• Trykk på AV/PÅ-knappen.
  • Bruk Motion Launch til å vekke og låse opp telefonen direkte til en app eller et skjermbilde. Se Motion Launch.