Sette opp smart lås

Bruk Smart lås som en alternativ måte å låse opp telefonen på, i tilfelle du glemmer passordet, PIN-koden eller mønsteret. Angi Smart lås for å låse opp telefonen når telefonen gjenkjenner ansiktet ditt eller stemmen din.

Du kan også sette den for å beholde telefonen ulåst i visse situasjoner, for eksempel når telefonen er med deg og du er på et trygt sted.

1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Sikkerhet.
  2. Klikk på Skjermlås og velg og sett opp en skjermlås.

Dette vil være din alternative metode for skjermlåsing.

3. Sikkerhet-skjermen klikker du på Smart lås.
  4. Bekreft skjermlåsen.
  5. Velg om du vil låse opp telefonen gjennom stemme- eller ansiktsgjenkjenning, eller behold telefonen ulåst når:
    • Du har telefonen på deg
    • Du er på et trygt sted, for eksempel i ditt Wi-Fi-hjemmenettverk
    • Telefonen er koblet til en trygg enhet, for eksempel din egen Bluetooth-enhet
  6. Følg instruksjonene på skjermen og trykk på for å gå tilbake til Sikkerhet-skjermbildet.
  7. På skjermbildet Sikkerhet klikker du på > Lås telefon automatisk og angir perioden med inaktivitet du kan tillate før skjermen blir låst.
For å gjøre Smart lås mer pålitelig og sikrere kan du lære opp HTC U Ultra til å gjenkjenne ansiktet ditt i forskjellige situasjoner, for eksempel når du har på deg briller eller lar deg vokse ut et skjegg.

Klikk på Smart lås, bekreft skjermlåsen og klikk på Klarert ansikt > Forbedre ansiktssamsvar. Følg instruksjonene på skjermen.