Sette opp HTC Sense Companion

Når du setter opp HTC Sense Companion for første gang, logger du på HTC-kontoen slik at HTC Sense Companion kan koble til alle HTC-apper og -tjenester. Dette gjør at du kan få bedre anbefalinger og informasjon som passer for behovene dine.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på HTC Sense Companion.
  2. Klikk på Fortsett.
  3. Når du blir bedt om å velge tillatelser, velger du alle alternativene for å få bedre anbefalinger, og klikker på Neste.
  4. Klikk på Logg på eller Ja for å koble HTC Sense Companion til HTC-kontoen.
  5. Når du er ferdig, klikker på Fortsett.
Tips: Hvis du vil endre innstillinger for HTC Sense Companion, åpner du appen igjen og klikker på .