Sette en alarm

Du kan sette én eller flere alarmer.
  1. På startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Klokke.
  2. I kategorien Alarmer merker du av i avmerkingsboksen for en alarm og klikker på den alarmen.
  3. Under Angi alarm bruker du rullehjulene til å stille inn alarmtiden.
  4. Hvis du ønsker alarmen for flere dager, klikker du på Gjenta.
  5. Klikk på Ferdig.
Tips:
  • Når du skal slå av en alarm, klikker du i avmerkingsboksen for den alarmen.
  • Hvis du vil sette mer enn tre alarmer, klikker du på Legg til alarm.