Angi en skjermlås

Beskytt den personlige informasjonen din og forhindre at andre bruker HTC U Ultra uten din tillatelse.

Velg for å angi et skjermlåsmønster, en numerisk PIN eller andre metoder for å låse telefonen. Du blir spurt om å låse opp skjermen hver gang HTC U Ultra slås på eller når den har vært inaktiv en viss periode.

1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Sikkerhet.
  2. Klikk på Skjermlås.
  3. Velg et skjermlåsalternativ og sett opp skjermlåsen.
  4. På skjermbildet Sikkerhet klikker du på > Lås telefon automatisk og angir perioden med inaktivitet du kan tillate før skjermen blir låst.
    Tips: Klikk på og fjern merket for Gjør profilmønster synlig hvis du ikke vil at skjermlåsmønsteret skal vises mens du tegner det på skjermen.
Relaterte fremgangsmåter