Sende en gruppemelding

Gruppemeldinger gjør det enkelt å sende en melding til flere kontakter samtidig. Du kan velge å sende en gruppe-SMS eller gruppe-MMS.
Viktig: Gruppe-MMS kan føre til ekstra datakostnader.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Meldinger.
  2. Klikk på .
  3. Klikk på , og velg deretter flere mottakere.
  4. Klikk på Ferdig.
  5. Hvis du vil sende en gruppe-SMS, klikker du på og velger Send som enkeltperson. Fjern dette alternativet for å sende meldingen som en gruppe-MMS.
    Sendingsalternativ Sending og mottak
    Gruppe-SMS

Meldingen vil bli sendt til mottakerne som en tekstmelding, og du vil bli belastet av mobiloperatøren for hver melding som sendes. Svarene fra mottakerne er sortert separat.

Gruppe-MMS I likhet med en gruppechat, lar gruppe-MMS mottakerne delta i samtalen du har startet.

HTC U Ultra organiserer også meldingssvar i en enkelt samtaletråd. Hvis dette er første gang du sende en gruppe-MMS, må du kanskje skrive inn mobilnummeret ditt.

6. Klikk på området som sier Legg til tekst eller signaturen hvis du har angitt det.
  7. Skriv inn meldingen.
  8. Klikk på for å sende meldingen.

På dobbel-SIM-modeller klikker du på Spor 1 eller Spor 2 for å sende meldingen.