Innstillinger for den sekundære skjermen

Velg når den sekundære skjermen skal slås på og hvilke funksjoner som skal være tilgjengelig på den.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Sekundær skjerm.
  3. Under Innstillinger velger du når den andre skjermen skal slås på, ved å klikke på Av/på-bryteren ved siden av alternativet.

Deretter gjør du følgende:

• Klikk på Aktiver når hovedskjermen er på for å velge typene innhold som skal vises på den sekundære skjermen når hovedskjermen er på.
    • Klikk på Aktiver når hovedskjermen er av for å velge typene innhold som skal vises på den sekundære skjermen når hovedskjermen er av.
    Tips: Når du velger elementer du vil, kan du omorganisere rekkefølgen av det som vises på den sekundære skjermen ved å dra elementet til ønsket posisjon.