Hva er den sekundære skjermen?

Den sekundære skjermen lar deg raskt og praktisk vise essensiell informasjon og få rask tilgang til brytere som Wi-Fi og Bluetooth, samt favorittapper og -kontakter – selv uten bruk av hovedskjermen. Den sekundære skjermen kan brukes selv når hovedskjermen er av.

På den sekundære skjermen kan du:

• Sjekk gjeldende tid, vær, og batterinivå ganske enkelt ved å løfte opp telefonen eller dobbeltklikke på den sekundære skjermen mens telefonen er i dvalemodus.
  • Slå telefonfunksjoner av eller på, for eksempel Bluetooth, Wi-Fi og lommelykt.
  • Se varslinger.
  • Vis en kommende kalenderhendelse.
  • Sjekk dagens værmelding.
  • Legg til favorittapper for å få raskere tilgang.
  • Legg til kontakter slik at du kan ringe eller sende dem meldinger raskere.
  • Kontroller musikkavspilling.
  • Skrive et notat for å minne deg selv om noe.