Tilbakestille HTC U Ultra (hard tilbakestilling)

Hvis HTC U Ultra har et vedvarende problem som ikke kan løses, kan du utføre en fabrikktilbakestilling (også kalt en hard tilbakestilling eller hovedtilbakestilling). En fabrikktilbakestilling tilbakestiller telefonen til dens opprinnelige tilstand – tilstanden før du slo på telefonen for første gang.
Viktig: Ved fabrikktilbakestilling fjernes data i telefonens lagringsområde, medregnet apper du har lastet ned og installert, kontoene dine, filene dine, samt system- og appdata og innstillinger. Før en fabrikktilbakestilling må du sørge for å sikkerhetskopiere alle data og filer du vil beholde.
  1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Sikkerhetskopiering og tilbakestilling.
  2. Klikk på Fabrikkinnstillinger.

Hvis du vil unngå å slette medier og andre data fra lagringskortet, må du ikke merke av for Slett SD-kort.

3. Klikk på Tilbakestill telefonen.
  4. Klikk på OK.
Merk: En fabrikktilbakestilling vil kanskje ikke slette alle data permanent fra telefonen, blant annet personlig informasjon.