Bør jeg bruke lagringskortet som eksternt eller internt lagringsområde?

Bruk lagringskortet som eksternt lagringsområde når det allerede finnes innhold i form av medier og andre filer slik at du ikke mister dette innholdet. Hvis du har et helt nytt lagringskort, kan du velge å bruke som det som eksternt lagringsområde eller sette det opp som en utvidelse av det interne lagringsområdet.

Eksternt lagringsområde

Bruk et nytt lagringskort som eksternt lagringsområde for å kunne sette inn og bruke kortet i HTC U Ultra og andre Android-telefoner.

Intern lagring

Sett opp et nytt lagringskort som internt lagringsområde for å oppnå økt personvern og sikker bruk. Dette krypterer og formaterer lagringskortet for å fungere akkurat som det interne lagringsområdet.

Dette utvider også det interne lagringsområdet fordi:
  • Fangede skjermbilder, kamerabilder, medier og andre filer vil lagres på lagringskortet.
  • Installerte tredjepartsapper og deres tilknyttede data kan flyttes mellom telefonens lagringsområde og lagringskort.
Advarsel: Etter at du har satt opp lagringskortet som internt lagringsområde, kan det bare brukes på samme HTC U Ultra som det ble formatert på.