Motta filer med Bluetooth

HTC U Ultra lar deg motta forskjellige filer med Bluetooth, medregnet fotografier, kontaktinfo og dokumenter, for eksempel PDF-filer.
Viktig: Se enhetens dokumentasjon hvis du vil ha instruksjoner om sending av informasjon om Bluetooth.
  1. Slå på Bluetooth.

Se Slå Bluetooth av eller på.

2. Send en eller flere filer fra avsenderenheten til HTC U Ultra.
  3. Hvis du blir bedt om det, godtar du paringstilkoblingen på HTC U Ultra og på avsenderenheten. Du kan også bli bedt om å angi det samme passordet eller bekrefte det automatisk genererte passordet på begge enheter.

Deretter må godta en forespørsel om Bluetooth-autorisasjon.

4. Trykk på Paring.
  5. Når HTC U Ultra mottar et forespørselsvarsel om filoverføring, skyver du varslingspanelet nedover, klikker på varselet om innkommende fil og klikker på Godta.
  6. Når en fil er overført, vises en varsling. Skyv varslingspanelet nedover og trykk deretter på den relevante meldingen.
  7. Klikk på den mottatte filen for å vise den.