Lese og svare på en e-postmelding

1. På startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på E-post.
  2. Bytt til e-postkontoen du vil bruke.
  3. I e-postkontoens innboks trykker du på e-postmeldingen eller samtalen du vil lese.
    Tips: Hvis du vil lese en bestemt melding innen en e-postkonversasjon, klikker du på Utvid for å utvide konversasjonen og klikker på e-postmeldingen.
  4. Klikk på Svar eller Svar alle.
    Tips: Klikk på Flere alternativer-knappen for å se flere handlinger for e-posten.

Svare raskt på en e-postmelding

Du kan svare raskt på en ny e-postmelding fra startskjermbildet eller den låste skjermen.
  1. Når du mottar varsel om en ny e-postmelding, skyver du varslingspanelet nedover.
  2. I e-postforhåndsvisning klikker du på Svar alle.

Hvis du har flere varslinger og du ikke ser e-postalternativene, utvider du e-postforhåndsvisningen ved å skyve to fingre fra hverandre på varslingen.

3. Lag din egen svarmelding og klikk på Send.