Optimalisere apper som kjører i forgrunnen

Når du aktiverer en app i listen Optimaliser forgrunnsapper, optimaliserer telefonen automatisk systemressursene mens du bruker den. Denne hjelpen forlenger telefonens batterilevetid.
Merk: Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig på alle telefoner.
  1. På startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Boost+.
  2. Klikk på Optimaliser forgrunnsapper.
  3. På skjermbildet Optimaliser forgrunnsapper klikker du på av/på-bryteren ved siden av en app for å slå den på.