Utføre flere oppgaver samtidig

Arbeide med to apper samtidig

Viktig: Noen apper vil kanskje ikke støtte denne funksjonen.
  1. Åpne den første appen du vil bruke, og trykk på og hold . En skillelinje vil vises på skjermen.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du vil bruke en app som står på listen over nylig brukte apper, klikker du på den for å gjøre den til den andre aktive appen.
    • Trykk på HOME, og åpne appen du vil bruke som den andre aktive appen.
Hvis du vil slå av delt skjerm-modus, drar du håndtaket på skillelinjen til kanten av skjermen. Eller trykk på og hold .

Bytte mellom nylig åpnede applikasjoner

Når du bruker forskjellige apper på telefonen, kan du enkelt bytte mellom appene du nylig har åpnet.

Trykk på for å se nylig åpnede apper.
  • Hvis du vil gå tilbake til en app, blar du gjennom kortene for å finne appen, og klikker på den.
  • Hvis du vil fjerne en app, drar du den til venstre og høyre.
  • Hvis du vil fjerne alle appene, klikker du på Fjern alle.
Eller trykk to ganger på for å bytte raskt mellom to nylig brukte apper.