Flytte applikasjoner til eller fra lagringskortet

Når du slipper opp for lagringsplass på telefonen, kan du flytte den nedlastede appen og dens data til lagringskortet hvis kortet er satt opp som lagringsområde.

Hvis du må formatere lagringskortet på nytt, må du sørge for å flytte hver app og appdataene til telefonens lagringsområde før du formaterer kortet.

Viktig: Forhåndsinstallerte apper kan ikke flyttes. Enkelte tredjepartsapper du har lastet ned og installert i telefonens lagringsområde, vil kanskje ikke tillate at du flytter dem til lagringskortet.
  1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Lagring.
  2. Klikk på Telefonens lagringsområde > Apper hvis du vil flytte en app fra telefonens lagringsområde til lagringskortet.

Eller klikk på navnet til lagringskortet og klikk på Apper hvis du vil flytte en app fra lagringskortet tilbake til telefonens lagringsområde.

3. Klikk på en app du vil flytte.
  4. Klikk på Endre, og klikk på stedet du vil flytte til.
  5. Klikk på Flytt.