Bevegelser

Bruk bevegelser for å dempe HTC U Ultra, senke ringevolumet, og mer.

Løft opp telefonen for å besvare et anrop automatisk

Hvis du vil besvare et anrop automatisk, løfter du opp telefonen og ser på skjermen først for å se hvem som ringer før du holder telefonen opp mot øret.

Du kan slå denne funksjonen av eller på. I Innstillinger > Ring velger eller fjerner du Besvar anrop automatisk.

Flipp for å dempe

Image illustrating flip to mute.

Hvis telefonen vender opp når du mottar et anrop, snur du telefonen for å slå av lyden.

Hvis du går til Innstillinger og klikker på Lyd og varsling > Flipp for å dempe, kan du sette telefonen til:

Demp en gang Demp bare én gang etter at telefonen er snudd. Mens telefonen fortsatt vender ned, vil den ringe å nytt når det finnes andre innkommende anrop.
Demp alltid Etter at du har snudd telefonen for å slå av ringelyd, holder du den alltid dempet mens den vender ned når det kommer andre innkommende anrop.

Svar ved et lavere volum

Image illustrating quiet ring on pickup.

I et jobbmøte eller på restaurant plukker du opp HTC U Ultra ved et innkommende anrop for å senke ringetonevolumet.

Du kan slå denne funksjonen av eller på. Gå til Innstillinger, klikk på Lyd og varsling og velg eller fjern merket for Stille ring ved svar.

Øk ringevolumet automatisk mens telefonen er i lommen eller en pose

Image illustrating pocket mode.

Lommemodus gjør at HTC U Ultra gjenkjenner når telefonen er i vesken eller lommen, og hever ringevolumet slik at du kan høre ringingen selv i støyende miljøer.

Du kan slå denne funksjonen av eller på. Gå til Innstillinger, klikk på Lyd og varsling og velg eller fjern merket for Lommemodus.

Roter HTC U Ultra for å se bedre

Image illustrating how to change the screen orientation.

Med mange skjermer kan du endre skjermretningen automatisk fra stående til liggende ved å snu HTC U Ultra i sideretning.

Når du skriver inn tekst, kan du snu HTC U Ultra i sideretning for å hente frem et større tastatur.