Administrere nedlastede appers uregelmessige aktiviteter

Boost+-appen kan se etter uregelmessige aktiviteter fra en nedlastet app som kan påvirke telefonens ytelse. Når en uregelmessig aktivitet oppdages, kan du velge å stoppe aktiviteten. Du kan også avinstallere den nedlastede appen via Boost+-appen.
Viktig: Du kan bare avinstallere appene du har lastet ned.
  1. På startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Boost+.
  2. Klikk på Administrer apper.
  3. Du kan gjøre følgende:
    • Hvis du vil avinstallere apper du ikke trenger, velger du en eller flere apper i kategorien Apper og klikker på Avinstaller-knappen.
    • Gå til kategorien Uregelmessige aktiviteter for å se om det finnes uregelmessige aktiviteter. Hvis det finnes en, klikker du på den og velger en handling.