Ringe med Smartringing

Du kan enten ringe et nummer direkte eller bruke Smartringing for å sette opp en samtale hurtig. Smartringing søker og ringer til en lagret/synkronisert kontakt eller et nummer fra samtaleloggen.
  1. startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Telefon-appen.
  2. Skriv inn telefonnummeret eller de første bokstavene i kontaktnavnet for å se kontaktene som stemmer overens.
  3. Hvis du vil se alle numrene og kontaktene som stemmer, klikker du på nummeret (for eksempel 8 samsvar).
  4. Klikk på kontakten du vil ringe.
    Tips:
    Hvis telefonnummeret har et internnummer, klikker du på når du har koblet til hovedlinjen, og taster inn internnummeret.
  5. Hvis du bruker en telefonmodell med dobbel SIM, klikker du på anropsknappen som svarer til kortet du vil bruke.

Foreta et anrop med stemmen

Ring en kontakt håndfritt ved hjelp av stemmen.
  1. startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Telefon-appen.
  2. Klikk på .
  3. Si navnet på kontakten du vil ringe. Si for eksempel "‍Ring [personens navn i telefonboken]."‍
  4. Følg skjerminstruksjonene for å foreta anropet.