Lås skjerm

• Sveip oppover på den låste skjermen for å låse opp skjermen.Eller trykk på og hold fingeravtrykksensoren.
  • Klikk på to ganger på et varsel for å gå direkte til den tilknyttede appen.
  • Sveip til venstre eller høyre på varslingen for å fjerne den.
  • Trykk på og hold en varsling for å dempe eller blokkere varslinger fra den tilhørende appen. Klikk på Flere innstillinger for å tilpasse varslingsinnstillingene.

Hvis du ikke vil at varslingsinnholdet skal vises på den låste skjermen, går du til Innstillinger > Lyd og varsling > På den låste skjermen og klikker på Ikke vis varsler i det hele tatt.

• Hvis du vil sette opp en skjermlås eller smartlås, se Angi en skjermlås hvis du vil ha detaljer.