Installere appoppdateringer fra Google Play

Enkelte HTC-apper og tredjepartsapper blir oppdatert med forbedringer og bugfikser gjennom Google Play. Du kan oppdatere apper manuelt eller stille inn telefonen på automatisk nedlasting for å laste ned appoppdateringer når de blir tilgjengelige.
  1. Fra startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Play Butikk.
  2. Klikk på for å åpne den utskyvbare menyen.
  3. Klikk på Mine apper og spill.

Du vil se en liste over apper som er installert på telefonen.

4. Klikk på en app under Oppdateringer.
  5. Klikk på Oppdater.
  6. Når du blir spurt, klikker du på Godta.
Tips: I Play Butikk klikker du på > Innstillinger > Apper for automatisk oppdatering for å velge hvordan du vil at Google Play skal oppdatere appene.