Importere eller kopiere kontakter

Importere kontakter fra nano-SIM-kort

1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Kontakter.
  2. I kategorien Kontakter klikker du på > Administrere kontakter.
  3. Avhengig av telefonmodell gjør du følgende:
    • Enkelt-SIM-modell: Klikk på Importer/eksporter kontakter > Importer fra SIM-kort.
    • Dobbel-SIM-modell: Klikk på Importer/eksporter kontakter og velg hvilket kort du vil importere fra.
  4. Hvis du blir bedt om det, velger du hvilken konto du vil importere kontakter til.
  5. Velg kontaktene du vil importere.
  6. Klikk på Lagre.

Importere en kontakt fra en Exchange ActiveSync-konto

1. I kategorien Kontakter klikker du på og skriver inn de første bokstavene i kontaktens navn eller e-postadresse i søkeboksen.
  2. Klikk på Søk etter kontakter i firmakatalogen.
  3. Klikk på navnet til kontakten du vil kopiere til HTC U Ultra.
  4. Klikk på for å importere kontakten.

Kopiere kontakter fra en konto til en annen

Viktig: Kontakter fra sosiale nettverk kan kanskje ikke kopieres.
  1. I kategorien Kontakter klikker du på > Administrere kontakter.
  2. Klikk på Kopier kontakter, og velg deretter en kontakttype eller online konto å kopiere fra.
  3. Velg en kontakttype eller konto som du vil lagre til.
Relaterte fremgangsmåter