Hva er spesielt med Kamera

Ta glimrende kamerabilder med HTC U Ultra. Kamera-appen har et friskt nytt utseende, ryddig organisert for å gjøre det enklere for deg å bytte modus og endre innstillinger.

Enkelt og ryddig kameragrensesnitt

Kameragrensesnittet grupperer beslektede fangstmoduser, for eksempel fotofangst, slik at du raskt kan finne ønsket modus og plassere modi og deres innstillinger side ved side for enkel tilgang.

Uten at du må åpne utstikkermenyen kan du raskt og enkelt bytte tilbake til foto- eller videomodus fra andre moduser ved å klikke på eller under lukkerknappen. Du kan også bare klikke på for å bytte raskt mellom front- og hovedkameraet.

Se Ta bilder og spille inn videoer.

Laserautofokus

Med laserautofokus lar HTC U Ultra deg ta raske bilder med oppsiktsvekkende detaljer.

To måter å justere eksponering på

Hvis du vil justere eksponeringen manuelt, klikker du på skjermen og drar fingeren opp eller ned. Merk av for Berør Automatisk eksponering i kamerainnstillingene slik at du bare behøver å klikke på skjermen for å angi eksponeringen automatisk.

Se Justere bilders eksponering raskt.

Vibrasjonsreduksjonslinse

OIS (Optical Image Stabilization) uskarphet som skyldes håndbevegelse mens du tar bilder. Du får skarpere, lysere biler med større klarhet, selv ved dårlige lysforhold.

Selfier

Spille inn video i 3D Audio eller høyopplysningslyd

HTC U Ultra har fire svært følsomme multiretningsmikrofoner som fanger opp lyd i videoinnspillingene dine. Dette betyr at du kan spille inn lyd i 360 grader for å oppnå oppslukende lyd som gir en følelse av full tilstedeværelse. Du kan også spille inn video med 24-bits høyoppløsningslyd. Se Spille inn videoer i 3D Audio eller høyoppløsningslyd.

Kapasitet på profesjonelt nivå

Pro-mode gir deg profesjonell kontroll over bildene dine. Fang RAW-fotografier og ta full kontroll over kamerainnstillingene. Se Ta et RAW-bilde og Justere kamerainnstillinger manuelt .

Kameraet fanger RAW-bilder i DNG-format. RAW-filen tilbyr mer bildeinformasjon for etterbehandling i Google Bilder-appen eller et grafikkprogram på datamaskinen.

Hyperlapse

Hyperlapse lar deg øke hastigheten opptil 12 ganger, og velge videoavsnittene du vil endre hastighet på. Se Spille inn en Hyperlapse-video.