Få hjelp og utføre feilsøking

Ønsker du en rask innføring av telefonen?

Sjekk våre brukervennlige gjennomganger og de vanlige spørsmålene i appen Hjelp for å lære hvordan du bruker telefonen.
  • Når du ser flisen Hjelp i HTC BlinkFeed, klikker du ganske enkelt på flisen for å få vite mer om tipset.
  • På startskjermbildet klikker du på , før du finner og klikker på Hjelp.

Deretter kan du klikke på Søk etter hjelpeartikler og -videoer, og angi hva du ser etter. Eller du kan klikke på for å undersøke fremgangsmåter, vanlige spørsmål/svar og annet.

Merk: Hvis HTC Hjelp ikke er forhåndslastet på telefonen, kan du laste den ned fra Google Play.

Har du maskinvare- eller tilkoblingsproblemer?

Før du ringer etter support, må du først bruke Hjelp-appen til feilsøking eller problemløsing på telefonen. Dette hjelper deg med å finne problemårsaker, og til å fastslå om du kan løse problemet eller må kontakt kundeservice.
  1. På startskjermbildet klikker du på , før du finner og klikker på Hjelp.
  2. Hjelp-skjermbildet klikker du på og deretter på Feilsøking eller Diagnoseverktøy for å bruke en feilsøkingssveiviser til å kontrollere de grunnleggende maskinvarefunksjonene.
  3. Du kan også klikke på Programvareoppdateringer hvis du vil se etter eventuelle nye programvareoppdateringer.Programvareoppdateringer kan inneholde programfikser og programforbedringer.