HTC Sense Startside

Når du har slått på og satt opp HTC U Ultra for første gang, vil du se Startside-skjermbildet.
  • Sveip til høyre og du vil oppdage HTC BlinkFeed. Du kan tilpasse HTC BlinkFeed til å vise innlegg fra dine sosiale nettverk, overskrifter fra favorittnyhetsmedier, og mye mer. Hvis du vil ha detaljer, se Hva er HTC BlinkFeed?.
  • Sveip til venstre, så vil du oppdage plass til å legge til dine favorittwidgeter, apper og annet, og de er bare et klikk unna. Du kan også legge til paneler. Hvis du vil ha detaljer, se Legge til eller fjerne et widgetpanel.
  • Du kan endre apper på startlinjen nederst på startskjermbildet. Se Startlinje.
Tips: Mens du er i et annet skjermbilde eller en app, trykker du på HOME for å gå tilbake til det siste startskjermbildet du besøkte.