Bli kjent med innstillingene dine

Vil du endre ringetonen, sette opp en Wi-Fi-tilkobling eller legge til kontoene dine? Gjør alt dette og mer i Innstillinger.
  1. Åpne Innstillinger fra Apper-skjermbildet eller varslingspanelet.
    • Fra startskjermbildet klikker du på for å bytte til Apper-skjermbildet, og klikker på Innstillinger.
    • Sveip fra toppen av skjermen for å åpne varslingspanelet, og klikk på .
  2. Her er noen av de grunnleggende innstillingene som du kan endre:
    • Trykk på På/Av-bryteren ved siden av et element som Wi-Fi for å slå det på eller av. Trykk på selve elementet for å konfigurere innstillingene for det.
    • Klikk på Lyd og varsling for å stille inn en ringetone, velge en lydprofil og konfigurere varslingsinnstillinger.
    • Klikk på Personliggjør for å endre bakgrunn, legge til apper og widgets på startskjermbildet og annet.
    • Klikk på Kontoer og synkronisering for å legge til og logge på forskjellige kontoer, for eksempel e-post, sosiale nettverk, og annet.
    • Klikk på Sikkerhet for å sikre HTC U Ultra, for eksempel med en skjermlås.
    • Klikk på et element under Forslag for å sjekke nye eller anbefalte innstillinger for tilpasning.
  3. Du kan også sveipe til høyre på Innstillinger-skjermbildet for å se listen over hovedinnstillinger og hoppe raskt fra en innstilling til en annen. Eller klikk på i Innstillinger for å finne alternativer og innstillinger raskt.