HTC U Ultra – oversikt

Etter at du har tatt HTC U Ultra ut av esken, gjør du deg først kjent med kortskuffens plassering og de forskjellige knappekontrollene.
Merk: Støtte for dual SIM-kort varierer mellom telefonmodeller, regioner og land.
  1. AV/PÅ
  2. VOLUM-knapper
  3. Sekundær skjerm
  4. nano-SIM og lagringskortskuff
  5. Nærhetssensor
  6. Frontkamera
  7. Varsellampe
  8. HTC BoomSound Hi-Fi-høyttalere
  9. TILBAKE
  10. HOME / Fingeravtrykksskanner
  11. USB type-C-kontakt
  12. NYLIGE APPER
Viktig:
Du trenger 4G/LTE-abonnement for å bruke operatørens 4G/LTE-nettverk for tale og datatjenester. Hør med operatøren hvis du vil ha detaljer.
Merk:
  • Hvis du vil bruke et deksel eller en skjermbeskytter, må du ikke dekke til og blokkere nærhetssensoren. Kjøp et deksel eller en skjermbeskytter utformet for HTC U Ultra.
  • Unngå at væske eller støv trenger inn i mikrofonhullet for å forhindre skade på mikrofonen.
  • Ikke demonter noen del av telefonen. Ikke press telefonen åpen eller fjern batteriet med makt. Dette kan skade telefonen eller dens elektronikk, og vil gjøre garanten ugyldig.

Bakpanel

1. Laserautofokussensor
  2. Dobbel LED-lykt
  3. Hovedkamera med OIS og PDAF
Merk:
  • OIS står for Optical Image Stabilization.
  • PDAF står for Phase Detection AutoFocus.